Nyheder

"Træn et Dyr" 2015

Eftermiddagsaktivitet på Børnebondegården!

Aktiviteten “Træn et Dyr” på Børnebondegården er en eftermiddagsaktivitet der giver deltagerne læring om pasning, håndtering og pleje af et dyr på gården.  Børnene introduceres til forskellige typer træning af dyr f.eks  ”klikker træning”. Vi bygger træningsbane op hvor de forskellige dyr trænes efter deres evner som f.eks. kaninhop. Frivillige vil hjælpe deltagerne med at vælge et dyr som er "deres". Vi mødes hver onsdag og deltagerne vil få læring om pasning, håndtering og pleje af "deres" dyr.

Det er i år bestemt på generalforsamlingen at visse aktiviteter skal indeholde brugerbetaling for at bidrage til dækning af omkostninger til foder, dyrlæge, ly mm. Det koster derfor 600 kr pr. barn at deltage i “Træn et Dyr” for hele sæsonen. Beløbet betales med Dankort på vores hjemmeside samtidig med tilmelding.

Tilmelding vil foregå efter først til mølle princippet. Tilmelding på vores hjemmeside under “Bliv Medlem” fra d. 1/4 kl. 20.00. Når holdet er fyldt op bliver det slået op på vores hjemmeside og Facebook. Man får efterfølgende besked på mail. 

Første mødedag er onsdag d. 22 april 2015 fra 14.30 til 17.30 og vi holder afslutning onsdag d. 21/10. (Sommerferielukket uge 30 - 31 -32)

Vi arrangerer en overnatning i september i forbindelse med Naturens Dag og alle deltagere vil modtage en Børnebondegårds T-shirt. Nærmere program for “Træn et Dyr” sendes pr. mail til deltagerne. 

Vi forbeholder os retten til at filme og tage foto af deltagerne og at have retten til brug af dette.

Alle deltagere skal være dækket af ulykke/ansvarsforsikring i forbindelse med deltagelse.

Deltagerens husstand skal være medlem af Børnebondegården i 2015 - meld din husstand ind her.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Børnebondegården Horsens